Ceapa se toacă foarte mic şi se pune la călit într-o lingură de ulei, se adaugă baconul şi pastrama de curcan, se călesc cam 5 minute, apoi se pune ardeiul tocat şi ciupercile. Se sărează, piperează şi se pune oregano. Cu această compoziţie se vor umple cele 7-8 clătite.
Într-o formă unsă bine cu unt se aşează o clătită, peste ea se pune o parte din compoziţia de ciuperci, apoi se presară mozarella dată prin răzătoare, se pune altă clătită şi din nou ciuperci şi caşcaval şi aşa mai departe, până terminăm cu ultima clătită.
Deasupra turnam smântâna amestecată cu un ou, puţină sare şi o lingură de făină. Se bagă la copt în cuptorul încălzit, aproximativ 30 minute, cât să se coacă smântâna de deasupra.
Se serveşte caldă, tăiată felii ca un tort, cu murături.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu